REGIONALNI KUP 1. KRUG – BADMINTON

U Bjelovaru, 30. 04. 2022. nakon dugo vremena održano je Regionalno natjecanje u badmintonu. U prvom krugu nastupilo je rekordnih 93 igrača i i igračica. Ugodno smo iznenađeni ovako velikom odazivu natjecatelja te se ovim putem zahvaljujemo našim igračima i roditeljima kao i svim gostima koji su došli u velikom broju.

Ukupno je bilo 119 prijava i odigrana su 202 meča.

Na natjecanju su sudjelovali BK Medvedgrad s 12 igrača, BK Velika Gorica ( 10 igrača ), BK Novska ( 10 igrača ), BK Flex ( 8 igrača ), BK Zagreb Maksimir ( 6 igrača ), BK Tigar ( 3 ) i kao uvijek najbrojniji BK Bjelovar ( 44 igrača ).

Natjecanje se održalo u konkurencijama U11, U13, U15 i od ove godine srednjoškolci.

U konkurenciji dječaka do 11 godina TIN KOVAČ osvojio je DRUGO mjesto, a Dino Kilić četvrto. Nastupili su još Noa Đuranec, Jurica Batinić i po prvi puta Frane Jurić.

Kod djevojčica LANA VARIVODA osvojila je PRVO mjesto, DORA POSAVAC DRUGO, a Lucia Stojan četvrto. Nastupile su još: Ema Fijok, Marta Zorić, Iva Gašpar, Eva Jandrilović, Maria Horvat i Petra Škrlin.

VITO RENIĆ osvojio je brončanu medalju u U13, a nastupili su još: Marko Šarić i Mihovil Lovrović.

IVA AUŠPERGER osvojila je zlatnu medalju, MARIJA KOMLJENOVIĆ srebrnu, a Nika Sabolović plasirala se na četvrto mjesto kod djevojčica. Nastupile su još: Petra Hrahovski i Lana Trkulja.

U parovima TIN KOVAČ i VITO RENIĆ izborili su brončanu medalju, a kod djevojčica MARIJA KOMLJENOVIĆ i IVA AUŠPERGER zlatnu, te NIKA SABOLOVIĆ i LANA TRKULJA srebrnu medalju.

Zlatnu medalju kod dječaka do 15 godina izborio je VID BOROTA, srebrnu FILIP CRNIĆ, a na četvrtom mjestu završio je Danijel Radović. Nastupili su još: Vedran Radović i Marko Horvat.

U parovima FILIP CRNIĆ i DANIJEL RADOVIĆ osvojili su srebrnu medalju, a Vid Borota i Marko Horvat završili su na četvrtom mjestu.

TESSA KOMLJENOVIĆ osvojila je dvije zlatne medalje u konkurenciji do 15 godina, u singlu i u paru s ANJOM AUŠPERGER. ANJA je u singlu izborila srebrnu medalju! Nastupila je još Lucija Hrahovski.

U najjačoj konkurenciji kod mladića do 19 godina nastupilo je čak 24 igrača. DOMAGOJ DERIFAJ osvojio je TREĆE mjesto, a nastupili su još: Fran Čanić, Matko Kurešević, Jan Posavac, Leon Klemše, Juraj Lovrović, Luka Drviš, Luka Cepanec, Ivan Glatki i Marino Srdić.

U parovima DOMAGOJ DERIFAJ i FRAN ČANIĆ izborili su srebrnu medalju, a nastupili su još: Leon Klemše, Juraj Lovrović i Jan Posavac , Luka Cepanec i Marino Srdić.

Kod djevojaka LEA ČALE osvojila je DRUGO mjesto u singlu i u paru sa SAROM LONČAR, a nastupile su još: Lara Kurtušić i Tara Tandarić.

Čestitamo svim igračima na postignutim rezultatima i velikom zalaganju te se vidimo u 2. krugu koji će se održati u Novskoj!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!