DRŽAVNO PRVENSTVO HRVATSKE GLUHIH U TANDEMU I PAROVI

28. i 29. svibnja 2022. godine na Splitskom Poljudu održalo se Prvenstvo Hrvatske gluhih u kuglanju u disciplini TANDEM.

Na prvenstvu su sudjelovali kuglači Kuglačkog kluba gluhih Bilogora Đuro Major, Marko Plivalić, Dražen Herčeki i Stevo Filipović. U kvalifikacijama, Herčeki i Filipović bili su četvrti, a Đuro Major i Marko Plivalić sedmi. U završnici Đuro Major i Marko Plivalić ispali su u osmini finale, a Dražen Herčeki i Stevo Filipović došli su do polufinala, no izgubili od Vučkovića i Turkovića iz Splita koji su na kraju bili srebrni, a pobjednici su Deanović i Miličević iz Požege.

Naš par, Dražen Herčeki i Stevo Filipović u tandemu osvojili su treće mjesto pobjedom u osmini finala nad parom iz Karlovca. U četvrtfinalu pobijedili su par iz Varaždina, međutim za ulazak u finale nije bilo sreće, ali i to je veliki uspjeh za Kuglački klub gluhih Bilogora.

Drugi dan se održalo Prvenstvo Hrvatske gluhih u parovima. Naš par Major i Plivalić osvojio je šesto mjesto, drugi naš par Herčeki i Filipović osvojio je deseto mjesto, dok je najbolji par je bio Mato Stjepanović i Ivan Šimunović iz Nove Gradiške.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!