KUGLAČKI KLUB BILOGORA NOVI DRUGOLIGAŠ U 2. HKL SJEVER

Na nedavnom završenom prvenstvu 3. HKL sjever KK BILOGORA je osvojila 2 mjesto i to je bio veliki uspjeh otkako se natječu u 3 ligi. U 2 ligi je ostalo upražnjeno mjesto jer je KK SIRELA iz Bjelovara odustala od natjecanja, pa je Hrvatski kuglački savez poslao dopis KK BILOGORA iz Bjelovara da kao drugoplasirana u prvenstvu 3. HKL sjever automatski ulazi u 2. ligu bez dodatnih kvalifikacija. Pođimo redom u 3. HKL sjever KK BILOGORA je u prvom dijelu prvenstva bila treća, a Slavonija iz Novske bila prva, Slavonac iz Lipovljana drugi. Na kraju je Slavonac iz Lipovljana u zadnjem kolu izborio prvo mjesto i direktan ulazak u 2 ligu, a KK Bilogora je završila druga na tablici i to je veliki uspjeh malo je nedostajalo sportske sreće da budu prvi. Ove godine KK BILOGORA iz Bjelovara imala je velikih uspjeha kako ekipno tako i pojedinačnim disciplinama. U Slavonskom Brodu na KUP Hrvatske za gluhe ekipno KK BILOGORA je osvojila prvo mjesto. U sprintu u Zagrebu kuglana Grmošćica Marko Plivalić i Dražen Herčeki su bili za korak kratki do medalje ispali u četvrt finale, a u Splitu kuglana Poljud Stevo Filipović i Dražen Herčeki osvojili su brončanu medalju u disciplinu tandem. U pojedinačnom prvenstvu Hrvatskeza žene u Otočac Vedrana Šimunić je ostvarila veliki uspjeh osvojivši treće mjesto i brončanu medalju.

Popis kuglača/ica koji su ostvarili veliki uspjeh: Vedrana Šimunić, Goran Grof, Dario Blaško, Andrija Filipović, Matej Somljačan, Dražen Herčeki, Stevo Filipović, Tomo Grof, Dušan Jovančević i Radomir Đuranić. U prijelaznom roku došao je Mato Nikolić KK Sirela, a na dvojnu registraciju Matej Somljačan i Antonio Vodopija iz KK Bjelovar, a otišla je najbolja kuglačica Vedrana Šimunić u ŽKK Admiral iz Zagreba. KK Bilogora iz Bjelovara je novi drugoligaš u 2 HKL sjever pa je za očekivati tešku borbu za opstanak.

Na slici KK BILOGORA Bjelovar stoje s lijeva: Stevo Filipović, Dražen Herčeki, Matej Somljačan, Vedrana Šimunić, Tomislav Grof, a čuče s lijeva: Goran Grof, Andrija Filipović, Dario Blaško trener i Radomir Đuranić.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!