Regionalni kup u badmintonu, 3. krug

U Bjelovaru, 22. 10. 2022. u dvorani I. OŠ održan je treći krug Regionalnog kupa u organizaciji badminton kluba Bjelovar.
U prvom krugu održanom u Bjelovaru nastupio je 81 igrač što je bio rekord ovog natjecanja, a u ovom krugu nastupilo je 99 igrača i igračica.

Nastupili su igrači iz Zagreba, V. Gorice, Novske, Koprivnice, Čakovca a prvi puta kod nas i igrači iz Osijeka i to u velikom broju!
Zahvaljujemo se svim klubovima i igračima što su se odazvali u ovako velikom broju te fer i korektnoj igri. Čestitamo svima na postignutim rezultatima!

Za badminton klub Bjelovar nastupilo je 32 igrača.

Najuspješniji bili su:

ANA VARIVODA do 11 godina, DRUGO mjesto.

IVA AUŠPERGER zlatna medalja i PRVO mjesto u konkurenciji do 13 godina. Marija Komljenović 4. mjesto, te u paru s IVOM DRUGO mjesto, a TREĆE mjesto osvojile su NIKA SABOLOVIĆ i LANA TRKULJA.

U konkurenciji do 15 godina VID BOROTA osvojio je DRUGO mjesto, a kod djevojčica TESSA KOMLJENOVIĆ DRUGO, a ANJA AUŠPERGER TREĆE mjesto. U parovima TESSA i ANJA osvojile su izvrsno PRVO mjesto.

LEA ČALE osvojila je PRVO mjesto kod juniorki, a SARA LONČAR TREĆE mjesto. Tara Tandarić završila je na četvrtom mjestu.
U parovima LEA i SARA osvojile su DRUGO mjesto.

Čestitke svim našim igračima na ostvarenim rezultatima te puno sreće i uspjeha na sljedećim natjecanjima.
Zahvaljujemo se roditeljima na pomoći i podršci te svima koji nas podržavaju i pomažu.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!