BADMINTON – REGIONALNI KUP 1. KRUG

U subotu, 18. 02. 2023. u dvorani I. OŠ Bjelovar odigran je prvi krug Regionalnog kupa. Nastupilo je 118 igrača što je novi rekord za Bjelovar!

U konkurenciji dječaka NOA ĐURANEC osvojio je treće mjesto, a Florijan Birt četvrto.
Kod djevojčica TIA RAKOVČAN 2. mjesto, a nastupile su još Lucia Stojan ( 5. ), Marta Zorić (6.), Marta Galir (7.), Ema Fijok (8.), Lora Kalem (10.) i Iva Gašpar (11.)!

IVA AUŠPERGER osvojila je prvo mjesto u U13, NIKA SABOLOVIĆ drugo, Lana Trkulja četvrto, a nastupile su još Ana Varivoda (7.), Dora Dasović (16.) i Lorena Galir (17.)!
U parovima Ana Varivoda s Larom Tomjek iz Koprivnice osvojila je PRVO mjestro, a NIKA SABOLIOVIĆ i LANA TRKULJA DRUGO mjesto!

Vito Renić izborio je četvrto mjesto, a Jurica Batinić (7.), Juraj Križan (8.), Ivano Ožvatić (10.), Dino Kilić (14.) i Vinka Vinković (15.)!
U parovima Jurica Batinić i Dino Kilić osvojili su 4. mjesto.

U petnastici ANJA AUŠPERGER osvojila je DRUGO mjesto, MARIJA KOMLJENOVIĆ TREĆE MJESTO! Nastupila je još i Lucija Ciganović koja je završila na 11. mjestu.
U parovima ANJA A. i MARIJA K. osvojile su PRVO mjesto!!

Kod dječaka Filip Crnić završio je na šestom mjestu, Ivor Trnski (9.) i Jurica Dvornik (11.).
U parovima Juraj Križan i Ivor Trnski plasirali su se na šesto mjesto, a Filip Crnić i Jurica Dvornik na sedmo.

U najjačoj konkurenciji LEA ČALE osvojila je DRUGO mjesto, a Sara Lončar (7.), Tessa Komljenović (8.) i Nika Lazić (11.)!
U parovima TESSA KOMLJENOVIĆ s PETROM GOLUB iz Zagreb Maksimira osvojila je PRVO mjesto, a Lea Čale i Sara Lončar četvrto!!

Kod mladića najbolje plasirani je Domagoj Derifaj (6.), a nastupili su još Fran Čanić (8.), Marino Srdić (11.), Vid Borota (13.), Matko Kurešević (14 ), Leon Klemše (16 ), Marko Horvat (17.), Luka Drviš (18.) i Ivan Glatki (19.).

U parovima FRAN ČANIĆ i DOMAGOJ DERIFAJ osvojili su brončane medalje, a nastupili su još Leon Klemše i Marino Srdić (4. mjesto) i Vid Borota i Marko Horvat (7.)!

Čestitamo svima na osvojenim medaljama i postignutim rezultatima te im želimo puno sreće i još bolje uspjehe na sljedećim natjecanjima!!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!