2. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju

U subotu, 22.4.2023. u Đurđevcu je održano 2. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju na kojem je na utakmicama Cen1* 84 km, B 65 km, A 42 km i D 20 km nastupilo preko 50 jahaćih parova iz Hrvatske i Mađaraske.

Konjički klub Vinia nastupio je sa najvećim brojem jahača i to sa čak 9 natjecateljskih parova. Na utakmici CEN1* 84 km nastupile su Eva Jurković i Salina koje su na samom kraju utakmice nakon pređenih 84 km zbog uočenog šepanja isključene. Na utakmici B65 km u kategoriji juniora nastupale su Stela Baljak i Princ Ibm Hawi te su osvojili 1. mjesto. Na istoj dužini utakmice ali u seniorskoj kategoriji nastupili su Sara Trčak i Aziz te osvojili 3. mjesto.
Na utakmici A42 km u seniorskoj kategoriji nastupili su Ivan Vodogažec u svojstvu mentora i Frula koja se nakon dvije godine “porodiljne pauze” vratila na natjecanja te se plasirali na 11. mjesto. Ovo je bilo prvo natjecanje za Anitu Mičudu i Jammill koji su se plasirali na 12. mjesto. Na istoj utakmici ali u kategoriji juniora Nina Vlahović i Midnight Rain plasirale su se na 12.mjesto.

Svoj prvi nastup imale su Paula Janda i Melek i savršeno odradile utakmicu uz plasman na 13. mjesto. Ivana Perak na grlu Djogan plasirala se na 15. mjesto.

Tia Mandarić i Gabi odustale su od natjecanja u posljednjem krugu zbog dobrobiti konja.

Na ovom kolu KK Vinia osvojio je 2369 bodova te je i ovaj put proglašen najboljim klubom.
Sljedeće kolo na rasporedu je sredinom svibnja u Vukosavljevici.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!