KKG BILOGORA JE OSVOJILA 3 MJESTO U AUSTRIJI

Međunarodni turnir gluhih u kuglanju Graz, Austrija 24. 06. 2023.

Dana 24. 06. 2023. godine je bio održan Međunarodni kuglački turnir u Grazu, Austrija povodom njihovog jubilarnog 40. godine postojanja njihove sportske udruge koja je osnovana davne 1983.godine.

Na šesterostaznoj kuglani u grazu uz sudjelovanje 10 klubova Brno Česka, Celje Slovenija, Slavonija N. gradiška, Sug N. gradiška, Bilogora Bjelovar, Wuperthal njemačka, Linz, Salzburg, Beč i GSZ Graz održan je međunarodni turnir u kuglanju. Naši članovi su se okušali u kuglačkoj disciplini te su ostvarili visoko treće mjesto među jakom konkurencijom u kojoj su kuglači Celje iz Slovenije osvojili prvo mjesto, drugo mjesto osvojila je Slavonija N. gradiške i treće mjesto uz malu razliku čunjeva Bilogora iz Bjelovara bila bolja od domaćina Graz Austrija koji je bio četvrti.

Kuglači Bilogore iz Bjelovara prvi put u svojoj povijesti sudjelovali su na međunarodnom turniru i uspjeli su opravdati dobru igru gdje su većinu uspješnih kuglača ostavili iza sebe i osvojili sjajno treće mjesto te nastavili niz dobrih rezultata ove godine.

A sad slijedi međunarodni turnir u Brno Česka 19. 08. 2023. kuglači Bilogore počinju sa pripremama u kolovozu, jer počinje natjecanje u 3. HKL – sjever te imamo pripreme za hrvatski kup gluhih u kuglanju ekipno 09. rujna 2023.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!