2. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju

U subotu, 20.04.2024. održano je 2. kolo Croatia kupa u Đurđevcu u sjajnoj organizaciji KK Đurđevački graničari a na kojem je sudjelovalo gotovo 80 jahaćih parova iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Jahači Konjičkog kluba Vinia ponovo su ostvarili odličan rezultat i to: na najdužoj utakmici CEN1*84 km u kategoriji juniora Eva Jurković& Salina 1. mjesto, Stela Baljak&Yum de Galeon 2. mjesto te Iris Baljak & Nanook 3. mjesto. Na utakmici B65 km u kategoriji juniora Nina Vlahović&Rain plasirale su se na 2.mjesto. Na utakmici A 42 km u kategoriji seniora Ivan Vodogažec&Said kojima je ovo bila trening utakmica za nastup u Šamorinu osvojili su 4. mjesto, a na istoj duljini staze u kategoriji juniora Tia Mandarić i Djogan plasirali su se na 4. mjesto dok su se Paula Janda&Melek plasirale na 8. mjesto. Na žalost Nika Mandarić&Nabil zbog pada nisu uspješno završili utakmicu.

Ekipa KK Vinia sa osvojenih 4.040 bodova plasirala se na 1. mjesto.

Sljedeća na rasporedu je međunarodna kvalifikacijska utakmica 04.05.2024. u Šamorinu, Slovačka na kojoj će nastupiti tri jahaća para KK Vinia, a nakon toga slijedi 3. kolo Croatia kupa koje će se 17. svibnja održati u ŠRC Kukavica.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!