Međužupanijski turnir u kuglanju – Bjelovar

U subotu, 25.05.2024. na gradskoj kuglani u Bjelovaru održan je međužupanijski turnir za mlade kuglače i kuglačice, koji je ujedno bio i zadnji u sezoni 2023/2024.

Mladi kuglači Kuglačkog kluba Bjelovar igrali su odlično na domaćem terenu i postigli zavidne rezultate.

Kod najmlađih kategorija U10 M/Ž nastupili su Arthur Danijel Kurjaković i zauzeo 5. mjesto, Ivan Pelikan osvojio je 3. mjesto, a naša ženska predstavnica u toj kategoriji Sara Tadijančević odlično 2. mjesto.

U kategoriji U11 su dečki su zauzeli odlične plasmane, Jakov Barić 4. mjesto, Ivan Milković 3. mjesto, a 2. mjesto je pripalo Patriku Pucarinu dok je zlatnu medalju osvojio Ivan Matej Ivanac.

U kategoriji U12 naš jedini predstavnik je bio Rino Šelir koji je osvojio 3. mjesto.

U kategoriji U14 kod djevojčica, Lena Maslek osvojila je 3. mjesto sa odličnim rezultatom od 532 čunja te ovojila pehar za najbolju igračicu u svojoj kategoriji. Kod dječaka u kategoriji U14 svoj prvi službeni nastup imao je Rafael Zeman kojim je zazuzeo 7. mjesto, Mihael Fučijaš sa 467 čunjeva osvojio je 4. mjesto, a Patrik Dedić sa fantastičnih 570 čunjeva osvojio je 1. mjesto te pehar za najboljeg igrača u toj kategoriji.

I na kraju kod najstarijih u kategoriji U18 M/Ž, Lara Blaško sa srušenih 542 čunja izgubila je 3. mjesto za slabije čišćenje te završila na 4. mjestu, ali je dobila zlatni pehar za najbolju igračicu u toj kategoriji dok je 1. mjesto s najvećim rezultatom turnira pripalo Antoniu Vodopija s fantastičnih 574 čunja.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!