Regionalni kup u badmintonu – 2. krug

U subotu, 25.05.2024. u dvorani I. OŠ Bjelovar održan je drugi krug Regionalnog kupa u badmintonu na kojem je nastupilo 69 igrača i igračica u konkurencijama 11, 13, 15 i 19 godina.

U najmlađoj konkurenciji Florijan Birt osvojio je 2. mjesto.

Kod djevojčica Lora Kalem osvojila je 3. mjesto, a Marta Galir 4. mjesto.

Tia Rakovčan izborila je 3. mjesto u konkurenciji do 13 godina, a nastupili su još Lucija Alebić, Dino Kilić i Jurica Batinić.

U parovima, Lucija Alebić s Katjom Pavlic iz Zagreb Maksimira osvojila je 2. mjesto, a Tia R. s Lorom Čaloš iz Osijeka 3. mjesto. Nastupile su još Marta Galir i Lora Kalem koje su ispale u četvrtfinalu. Kod dječaka Jurica Batinić i Noa Đuranec završili su na 4. mjestu.

Nika Sabolović osvojila je zlatnu medalju kod djevojčica do 15 godina dok je Marija Komljenović srebrnu. U parovima Marija i Nika osvojile su drugo mjesto.

Kod dječaka nastupili su Mihovil Lovrović, Jakov Kudeljnjak i Tin Čauš koji su ispali u grupnom djelu natjecanja.

U najjačoj konkurenciji (U19) Iva Aušperger osvojila je zlatnu medalju kao i u parovima sa sestrom Anjom Aušperger. Nika Lazić osvojila je brončanu medalju kao i Nika Sabolović u paru s Petrom Maras iz BK Flex koja je također osvojila je treće mjesto.

U singlu nastupile su još Tessa Komljenović i Anja Aušperger.

Vid Borovit osvojio je zlatnu medalju kod mladića do 19 godina, a u paru s Vitom Lovrićem iz BK Flex srebrnu medalju. Nastupili su još Jurica Dvornik, Danijel Radović, Vedran Radović i Filip Crnić. Jurica D. u paru s Matejom Winklerom iz BK Osijek izborio je 4. mjesto.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
PODIJELI S PRIJATELJIMA!